Palvelut

Sanalinna tiedottaa ja kustantaa

Yritystiedotus
Aito tarina yrittäjän urasta ja osaamisesta antaa uskottavuutta yritykselle. Yritystarina on tärkeä kivijalka kaikessa yrityksen viestinnässä. Onko teidän tarina vielä pelkän muistelun varassa? Sanalinna kaivaa teidän tarinan esille markkinoinnin tueksi. Sanalinna tekee tarinan pohjalta verkkosivujen vaativat tekstit ja valokuvat. Sanalinna toimittaa kaikki yritystiedotteet mediaan ja verkkoon. Pyydä nyt tarjous.
 
Yrityshistoriikit ja yrityskirjat
Monesti yrittäjän ja yrityksen tarina on niin arvokas, että se kannattaa laittaa kansien väliin aidolle paperille. Puhutteleva julkaisu on konkreettinen tietopaketti, joka ei katoa bittiavaruuteen. Sanalinna toimittaa yrityshistoriikit aina painettuna ja sähköisenä. Sanalinnan toimittama yrityshistoria voidaan tehdä monessa eri koossa, aina 4-sivun vihkosesta kirjaan saakka.
Yrityskirja: printti + digi-versio: pyydä tarjous.
 
Kustannusyritys Sanalinna
Itsenäinen ja puolueeton kustannusyritys, joka on erikoistunut yhteiskuntaa, yrityksiä ja taloutta käsitteleviin tietokirjoihin. Syyskuussa 2021 ilmestyi "Miten teen rahaa osakesäästötilillä" -kirja, joka on ensimmäinen sijoitusopas, jonka pääpaino on osakesäästötilissä ja sen käytön hyödyntämisessä. Syksyllä 2022 Sanalinna julkaisi TMI-yrittäjien käsikirjan. 185-sivuisen oppaan nimi on: Neuvokas toiminimiyrittäjä.

HUOM: Kaikki toimeksiannot ovat luottamuksellisia. Kysy nyt lisää: pauli.komsi @gmail.com / 040 532 4092.

Yli kymmenen vuotta toiminut Sanalinna on viestintätoimisto, joka on erikoistunut yritystiedotukseen ja yrityskirjojen toimittamiseen. Kustannamme myös sijoitus- ja yritysalan tietokirjoja.


Copyright (c) 2019: Sanalinna
Osumalaskuri: 100876