Tehtyjä töitä

Referenssit

Sanalinnan kivijalka muurattiin vuonna 2011. Sanalinna on toteuttanut vuosien varrella useita vaativia viestintäprojekteja sekä toimittanut monia julkaisuja verkossa ja painettuna.

Sanalinnan yrittäjä teki pitkään toimittajan töitä ja hänen artikkeleitaan on julkaistu mm. Turun Sanomissa, Turkulaisessa, Taloussanomissa, M&M eli Markkinointi & Mainonta -lehdessä, Nykypäivässä, Tekniikka & Talous -lehdessä, Suupohjan Sanomissa, Kalevassa, Maaseudun Tulevaisuudessa ja Pohjalaisessa.

Sanalinnan ja sen tekijöiden asiakkaana ovat olleet mm. Hesburger, Varsinais-Suomen Yrittäjät, VR, Gasum, Metsäliitto, Tulikivi, N-Clean Oy, Insinööritoimisto Focusplan Oy, Suomen Asumisoikeusyhteisöt, Finnpeak Hirsituote Oy ja Suomen Yrittäjäin Työttömyyskassa.

Sanalinna julkaisi syyskuussa 2021 Pauli Komsi kirjoittaman sijoituskirjan: "Miten teen rahaa osakesäästötilillä". Se on ensimmäinen talousalan kirja, joka keskittyy kokonaan OST-tilin hyödyntämiseen.

Syksyllä 2022 Sanalinna julkaisi yksinyrittäjien käsikirjan. Pauli Komsin kirjoittaman oppaan nimi on: "Neuvokas toiminimiyrittäjä". Kirja on Suomen ensimmäinen TMI-yrittäjille suunnattu tietokirja.  

Copyright (c) 2019: Sanalinna
Osumalaskuri: 102394