Yritystarina

Sanalinnan oma yritystarina

Sanomalehtitoimittaja Pauli Komsi asui 80-luvun lopulla vuoden verran Amerikassa ja palatessaan sieltä Suomeen hän toi mukanaan suvun ensimmäisen kannettavan tietokoneen. Masiina oli raskas ja kermanvärinen Sharp-tietokone, joka vaati kylkeensä järeän muuntajamötikän.  90-luvun lamavuosina kaupparekisteriin merkittiin yritys nimeltä Mediapantteri Oy. Tämä kissapeto Turussa tarjosi lisäansioita tuolloin vielä palkkatöissä olevalle toimittajalle. 

Vuonna 1998 yrityksen nimi muutettiin Tiedotuspalvelu Tietoisku Oy:ksi ja toiminnasta tuli kokoaikaista. Yrityksen päätuotteena olivat asiakaslehdet, tiedotus ja erilaiset asiaviestinnän palvelut yrityksille. Tietoiskun kautta yrittäjä päätyi vuonna 2003 Eurofacts Oy:n viestintäpäälliköksi ja osakkaaksi. 

Tammikuussa 2011 yrittäjä perusti Viestintätoimisto Sanalinnan Turkuun. Yritystarinoiden viestinviejänä Sanalinna on vuosien saatossa toimittanut kymmeniä erilaisia julkaisuja, tiedotteita ja verkkosivuja. Vuonna 2019 Sanalinnan strategiaa tarkennettiin ja yrityksen palvelupalettiin tuli yhä vahvemmin tarjolle yritystiedotus, yrityskirjat ja yritysten kehitystä kuvaavat historiikit. 

Sanalinnan yrittäjä on toimittaja, viestintäkonsultti, tietokirjailija Pauli Komsi, jolla on monipuolinen kokemus yritysviestinnästä, verkkokaupasta, digimarkkinoinnista, tiedottamisesta ja sanomalehtijournalismista. Matkan varrella yrittäjän tietokoneella on hakattu sanoja mm.  pk-yrittäjistä, perheyrityksistä, pörssiyhtiöistä, osakesäästämisestä, kunta-alalta, digiteknologiasta, matkailualalta, metsäteollisuudesta, insinöörisuunnittelusta, ympäristöteknologiasta, rakentamisesta ja arkkitehtuurista.
Copyright (c) 2019: Sanalinna
Osumalaskuri: 102399