Tilaan Sanalinnan tietokirjan ilman postikuluja

Tilaa kirja

Tilaa tietokirja


Tilaa tästä yritysopas:
Neuvokas toiminimiyrittäjä

Tätä on odotettu. Lähes kaikki maamme yritysoppaat käsittelevät pääasiassa osakeyhtiö-muotoisen yrityksen toimintaa. Nyt tarjolla on Suomen ensimmäinen TMI-yrittäjille suunnattu oma TMI-kirja.

Tämä on kaikkien TMI-yrittäjien ja yksinyrittäjien opaskirja: Neuvokas toiminimiyrittäjä. 

Suunnitteletko omaa yritystä tai oletko kevytyrittäjä? Tämä kirja on sinulle. Kirjassa on paljon vinkkejä ja esimerkkejä. Myös taulukoita ja valokuvia. Vertailussa ns. kevytyritys, osakeyhtiö ja toiminimi? Mikä sopii sinulle? Jokaisen yrityksen perustamista pohtivan kannattaa lukea tämä opus.

Miten saan tehoa yrityksen myyntiin, miten mainostan somessa, miten tuotteistan omat palvelut ja rohkenenko palkata aputyövoimaa firmaan? Kaikkiin näihin kysymyksiin kirjassa haetaan vastauksia.

Kirjan kirjoittajalla on yli 10 vuoden kokemus toiminimiyrityksen pyörittämisestä. Hänen lisäkseen kirjassa neljä muuta toiminimiyrittäjää avaa lukijalle käytännön tekemistään. Oman yrittäjätarinansa kirjassa jakavat käsityöyrittäjä, psykologi, rakennusalan yrittäjä sekä digiviestinnän ammattilainen.
 
Tilaa nyt ilman postikuluja. Hinta: 0,20 euroa/sivu = 37 EUR.

Kirja: Neuvokas toiminimiyrittäjä 
Kirjoittaja: Pauli Komsi 
Kustantaja: Sanalinna 
Sivumäärä: 185
Julkaisuvuosi: 2022 
Formaatti: A5, pehmeät kannet ja lipareet 
ISBN: 978-952-69638-2-2 
HINTA: 37 EUR


Tilaa tästä sijoitusopas: 
Miten teen rahaa osakesäästötilillä 

Osakesäästäminen on helppoa ja järkevää. Jos osaat tilata lentoliput netistä, varmasti osaat ostaa myös pörssiosakkeita. Tämä kirja johdattaa sinut suoran osakesäästämisen saloihin. Ei tarvitse olla miljonääri aloittaakseen osakesäästämisen. Alkuvaiheessa riittää, kun säästät jemmaan sen lentolipun hinnan.

”Selkeä ja helppolukuinen. Kirja tarjoaa arvokasta faktatietoa ja on vastaus moneen aloittelijan ihmettelyyn. Suosittelen lämpimästi kaikille. Minulle parhain anti tuli 40 pörssiyhtiön tietopaketista.”  
Osakesäästäjä Arla Kuussaari, Helsinki.

 "Helppolukuinen, mielenkiintoinen ja hyödyllinen opaskirja Helsingin pörssin yhtiöistä"  
Osakesäästäjä Pekka Peltomäki, Turku. 

Osakesäästötili-systeemi tarjoaa piensijoittajalle merkittävää veroetua, jota ei kannata jättää käyttämättä. Osakesäästötilin siirretty verotus suosii pitkäjänteistä sijoittajaa ja tarjoaa mallia, jossa voi saada tuottoa ns. korkoa korolle -ilmiöstä. Tämä kirja ei rakenna pilvilinnoja vaan neuvoo käytännössä, miten osakesäästötiliä kannattaa käyttää. Teosta varten on tehty tarkkaa osakepoimintaa. Opus esittelee 40 mielenkiintoista suomalaista pörssiyhtiötä, joita kannattaa seurata sijoitusmielessä.

Mukana 40 osakevinkkiä. Monipuolinen katsaus Suomen kiinnostavista pörssiyhtiöistä. Esittelyssä mukana mm. Harvia, Herlinin suvun rahakoneet, panimo-osake Olvi, kansanosakkeet Nordea, Nokia, Fortum ja Elisa sekä Marimekko, Sampo, Fiskars ja kasvuloikan tehnyt Kossuosake.

Tilaa suoraan kustantajalta:
laita s-posti: pauli.komsi @ gmail.com
NYT hintaan: 36 EUR / sisältää postituskulut.

Kirjassa on 40 suomalaisen pörssiyhtiön esittely. Jokaisesta yhtiöstä on tehty neljän sivun mittainen raportti ja SWOT-vertailu (nelikenttäanalyysi) sijoittajan kannalta. Esimerkkinä lyhyt ote kirjasta: Fiskars Oyj.

Fiskarsin visiona on vaikuttaa positiivisella ja kestävällä tavalla ihmisten elämään. Vastuullisuus on keskeinen osa yhtiön liiketoimintaa, sillä kestävä muotoilu ja uudet innovaatiot haastavat kertakäyttökulttuurin. Fiskars Group päivitti pitkän tähtäimen taloudellisia tavoitteitaan marraskuussa 2018. Tavoitteena on mm. liikevaihdon vuosittainen kasvu orgaanisesti tai yritysostoin yli 5 prosenttia, ja nostaa tulos (EBITA) 12 prosenttiin. Tavoitteena on myös jakaa vakaata, ajan myötä kasvavaa osinkoa, joka maksetaan kaksi kertaa vuodessa. Kestävä kehitys on Fiskarsin liiketoiminnan ytimessä. Yhtiö haluaa luoda hyvinvointia ja se on sitoutunut vastustamaan kertakäyttökulttuuria ja edistämään hiilineutraalia liiketoimintaa. 

FISKARS: SWOT sijoittajan näkökulmasta 
Yhtiön vahvuudet: Perheyhtiön arvot. Pitkä historia. Tunnetut laatubrändit. Osinko. 
Yhtiön heikkoudet: Liian kestävät tuotteet. 
Yhtiön mahdollisuudet: Yritysostot. Keskiluokan kasvu maailmassa. Verkkokauppa. 
Yhtiön uhat: Halpakopiot. Valuuttariskit.

Kirja: Miten teen rahaa osakesäästötilillä
Kirjoittaja: Pauli Komsi
Kustantaja: Sanalinna
Sivumäärä: 242
Julkaisuvuosi: 2021
Formaatti: A5, pehmeät kannet ja lipareet
ISBN: 978-952-69638-0-8
HINTA: 36 EUR
Copyright (c) 2019: Sanalinna
Osumalaskuri: 102395